mums med glass<3. Nu ska jag äta li...

mms_img33124 (MMS)

mums med glass<3. Nu ska jag äta lite glass och mycket choklad sås (y) Kommer inte till skolan imorgon heller... Har 38 graders feber -.- asso det e riktigt jobbit! Vill inte missa skolan för att vi har mycket att göra. Kram:-*


det snöar lite :|

mms_img33123 (MMS)

det snöar lite :|


Nom Nom Nom

Denna söta katen säger: Nom Nom Nom, när den äter gräddfil^^


Socker söt är den^^

Stella Nilsson!

Min underbara hund heter Stella, och jag tänkte berätta lite om henne:)

Världens Sötaste!

Info

Namn: Stella
Smeknamn: Prinsessan, Gummalumman, Stellish (men jag kallar henne oftast för Stella)
Ålder: 5 år
Ras: 25% Border collie och 75% Svart labrador
Favorit Leksak(er): "Bebisen", en diddi häst som hon bara älskar! Efter hon har ätit, så brukar ta den i munnen och springa runt och yla:) En anna leksak Stella gillar är flaskor. Hon är helt galen i dom! Om jag är ute på promenad med henne och hon hittar en, så tar hon upp den och springer runt med den:) Jag hör henne faktiskt nu där nere leka med en:)
Kompisar: Jag, Familjen, Guinness, och Sicco
Intressen: Hoppning, springa, bada, leka, sova, MAT!



Stella är en väldigt glad och pigg. Varje gång jag kommer hem, eller någon ringer på dörren så blir hon super glad och hoppar och slickar och så:) Några tycker att det är läskigt och otrevligt, men jag älskar det.

Det finns en sak som stella ÄLSKAR! MAT!!! När hon ska få mat, så blir hon jäääätte glad, och äter upp det super fort.

Men det finns också något som stella hatar, och är jätte rädd för... DAMMSUGAREN! Vi vet inte varför, men sedan vi fick henne som en liten valp, så har hon alltid varit livrädd för den. Om man tar fram dammsugaren, eller sätter på den, osv, så springer hon snabbt in i mammas och pappas rum och gömmer sig under sängen och skakar. Det är synd om henne, men vi måste ju dammsuga! På sommarna släpper vi ut henne i trädgården, så att inte behöver vara inne när vi dammsuger, men på vintern blir hon för kall.

Stella älskar att bada; Hon är en riktig bad hund! På sommaren brukar jag kasta i en leksak i vattnet, och hon kastar sig och simmar efter den.

Stella är också duktig på att hoppa:) Hon har hoppat ungefär en meter tror jag. Jag brukar träna henne hemma i trädgården, och hon tycker att det är jätte kul!

Jag älskar Stella så himla mycket! Hon är min lilla prinsessa^^

Massa Bilder:







Tricket "Sitt vackert"





Hoppning:




Högsta hon har hoppat:




Stella som en liten valp^






Stella får alltid vara med på jul korten^^ Jag stella och syrran Rebecca


NY HEADER!



vad tycks??

Dagens Hiss och Diss

HISS

  • att vi har köpt wii:)
  • Att solsidan och ponnyakuten gick idag (y)
  • Att det var soligt ute!
  • Mina mjukis byxor! Dom är så himla sköna och mjuka! Köpte dom på MQ:)
  • Nellie berntssons blogg<3 Hon e gryyym
DISS

  • Att vara sjuk, och ha feber...
  • Att jag inte kunde rida ut på Markant med Fanny:(
  • Att jag inte kan gå till skolan imorgon, och inte heller rida:(
  • Vädret ute -.-

KRAAM!

Coola och Konstiga byggnader

Erwin Wurm: House Attack (Viena, Austria)



Shoe House (Pennsylvania, United States)



Cubic Houses (Rotterdam, Netherlands)



The Basket Building (Ohio, United States)



The Crooked House (Sopot, Poland)


Sjuk...

Idag är jag sjuk, har feber:( Det har jätte jobbigt! Jag orkar typ ingenting, och har ont i huvudet. Skulle ha ridit ut på Markant idg med Fanny, men det gick ju inte nu... Det ända jag har gjort idag är:

  • Sovit
  • Kollat på T.V
  • Sovit
  • Ätit
  • Sovit
Tränngarna för johanna börjar på lördag:) TAGGAD! Då ska vi börja med markarbete:) Det är bra, eftersom jag inte har hoppat markant än:S




♥♥♥

"Äventyret" igår med henny...

Igår var jag hemma hos vincent med william, henny och sharif.

Jag och henny skulle ta bussen dit tillsammans med william, som hoppar på två bushållplatser innan. Vi skulle ta femman och jag och henny gick till bushållplatsen och väntade ute i kylan, och så kom bussen. Vi såg du att william inte var på bussen, och då fick vi lite panik eftersom vi inte visste vart vi skulle gå av:S Då kom henny på att denna bussen går ju ner mot stan, och allerum(Där vincent bor), ligger ju åt andra hållet. Så vi gick av på pålsjö östra, och fick gå tillbaka till kryddlandet(min bushållplats) vilket tog kanske tio minuter... Vi kom på att vi skulle igentligen ta femman då, fast åt andra hållet.

Sedan ringde vi william, och han satt redan på bussen, så vi hade missat den vi skulle ta.Så vi fick vänta i 20 min -30 min, ute och det var skit kallt! Då kom några tjejer och började typ röka och sjunga microfånkåt, som om jag och henny inte var där. hahha vi skrattade typ bara. Då kom äntligen bussen! Yes tänkte vi! Då efter några bushållplatser, så vände bussen oc stannade och släckte lamporna! Vi var riktigt rädda! Buschauffören sa att vi fick ta en annan femma eftersom det är bara den som åker hela vägen!Och att han hade pause i 18 min, så vi fick faktiskt vänta i bussen tills den andra kom, eftersom det var så sjukt kallt ute.Jag och henny gjorde bokstäv leken med djur, att man säger ett djur och så ska den andra säga ett annat djur på den bokstaven som djuret slutade på. Haha jag blev jätte sur, eftersom jag inte kunde komma på något djur på "N". sen kom änligen bussen vi väntade på!

Då tog vi den och busschauffören var jätte trevlig. Det var bara jag och henny på bussen, och när vi var framme vi hållplatsen sa chauffören att han kunde köra oss vart vi ville eftersom det inte fanns någon annan där, och han sa att han hade själv barn och ville inte att något skulle hända oss(eftersom det var sent på kvällen på en fredag kväll), men tyvärr visste vi inte riktigt vart vincent bodde så det var svårt...

Sen hoppade vi av. Vi ringde william, och han och de andra skulle komma o mötta oss. Det praslade i några buskar längre bort, och vi såg huvuden föra sig. Jag tänkte att det var säkert dom, men vi vågade inte gå fram. Då såg vi de komma lite längre fram på vägen, och det praslade fortfarande i buskarna! Vi sprang fram till killarna och så såg vi att sharif inte var med, och han var kvar i buskarna! :)

Det var vårat lilla äventry:)♥


Hemma, köpt lite presenter...

Nu har jag kommit hem från väla, och ätit middag(hemma gjord hamburgare, mums!)

På väla köpte jag lite resenter till min syster som fyller år imorgon! Grattis! Hahah köper alltid presenter i sista minuten... jaja det blev gjort i alla fall:) Men jag tänker inte säga vad jag köpte, för att du vet ju min syrra Rebecca...!


Markant♥

Idag red jag markant, och han var en jätte duktig!!♥ Travade lite över bommar, och galloperade i volter och så:) på söndag ska jag rida ut med fanny, och det ska bli jätte kul!




sööt kille♥

HAHA


Myser i min London tröja!





Man blir lite kall efter att ha varit i Stallet^^

Första rid passet på Markant!

Idag var första "riktiga" rid passet på Markant! Han var jätte fin, och pigg o glad.

Först travade och skrittade jag lite i volter, serpentin bågar och så. Sen hade Maggan lagt fram tre trav bommar och så började jag rida över de. Första gången stannade han till lite men jag fick fram honom mer över dom. Sen kom maggan in och då blev han helt plötslig jätte pigg och gick alltid åt vänster. Jag fick trycka till ordentligt med vänster skänkeln och så gick han rakt över. Dt gick värkligen mycket bättre i slutet, och jag är nöjd!

Sedan gick vi upp, och Maggan visade mig Markis foder och hö. Imorgon ska jag rida honom igen, och då kör jag nog lite markarbete igen, och så ska jag fodra och så:)

Kram!♥

Missade bussen Imorse...

När jag skulle till skolan på väg till busen, så såg jag de komma bakom mig, så jag börjde kuta mot hållplatsen. Det är alltid skit många som står och väntar där så jag tänkte att det var ok. När jag var ganska nära, så stängde bussen dörrarne, men det kom någon annan springandes och kom faktiskt fram innan bussen hade hunnit åka. Han knackade på dörren, men då körde bara bussen iväg! Det tykcte jag var dumt av buschauffören att han inte ens kunde öppna dörren åt killen, och då skulle jag också hinna med den -.-

jaja... Mamma körde mig men jag kom lite sent, men Mr. waters bryde sig inte:)



Kram

Dagens Ridpass

Idag red jag Poppe på ridskolan. Det var jätte kul, vi red "Barrel racing" eller vad man ska säga:) man var två grupper på varje lång sida, och så fanns det en tunna på ena sidan och trav bommar på böjda sidan, på andra.

Man skulle trava över bommarna, och sedan fatta gallop. När man kom till tunnan skulla man höja händerna högt och hålla de ihop och sväng väldigt snävt runt. Det var så himla kul! Det tror jag poppe tyckte också, och han var jätte duktig!

Imorgon ska jag ha mitt första riktiga rid pass på Markant♥, min nya medryttar häst! Gud vad kul det ska bli! Har också fixat att jag ska ha hoppträning på honom för min tränare Johanna(som jag också red för idag på ridskolan), på lördag med bl.a Fanny thrane ifrån in ridgrupp:)

Om jag bara ska rida Marjant två gånger i veckan, så tror jag nog att jag börjar på dressyr specialen på ridskolan eftersom jag vill få lite bättre sits och så:)

/Kram Mikaela

Rid film!

Gjorde precis en rid film på klipp där jag hoppar, m.m. Hoppas att ni gillar den!




Kram Mika

Engelska Film;)

Min, hennys, och Emys film till ett engelska projekt;)

:´(

Sista ridpasset på A idag... Vi red ut, det var jätte kul! Appie var lung och fin även fast han inte har gått på länge nu. Vi red lilla rundan, och skrittde och travade. Det var lite svår att gallopera eftersom det fanns lite is här och där. På hem vägen blev appie lite pigg. När vi skrittade började han trava och baka ner i ett litet dike. jag piskade på honom lite och då gick han rakt fram. men jag behövde trava långsamt eftersom då är han lungnare. Appie är alltid så här på hem vägen, eftersom han är van vid att gallopera då:)

Appie, jag älskar dig. Du har lärt mig mycket. Först hade jag dig i ett halv år i sexan, och sedan ett år efter. Nu har det gått ett halv år och vi har verkligen lärt känna varandra. Jag har utvecklat mig jätte mycket på dig, i både hoppning och dressyr. När jag red dig själv brukade jag låtsas att jag skulle rida ett dressyr program, eftersom jag alldrig har gjort det och du är så duktig att det skulla vara lätt på dig. I hoppning, du är så rolig att rida! Alltid pigg och öronen spetsade framåt. Efter hinderna brukade du öka farten, men ju mer vi tränade, så lärde jag mig att hålla dig tillbaka.

Jag kommer verkligen sakna dig, men jag känner att jag vill byta lite. Vi har verkligen gått igenom mycket, och jag kommer aldrig att glömma dig♥ Men jag vet att det inte var sista gången jag satt på din rygg, vi ses någ om några månader så detta är inte ett hejdå.


Spontan Köp!

Kom hem från väla, fikade där med min syrra Rebecca ch så köpte vi en födelsedags present till min pappa som fyller år på tisdag!


När vi skulle ta bussen hem, så skulle vi försts byta på statena västra. Då såg vi att femman gick om 20 min, och vi var skit kalla! I närheten låg hemköp, så vi bestämde oss för att gå dit för att värma oss:) När vi kommer in träffar vi först sara sigurdson, min syrras kompis, och hennes mamma! Haha det var typ lite random... Sen så tänkte vi att vi kan inte bara gå ut us hemköp utan att ha köpt något, för då kanske de trodde att vi stal ngt (Hahah vet inte varför..). Så vi köpte två filmer: Sex and the City, och P.S I love you!


Älskar sådana spontan köp! Och sen fick vi stå i kö till kassan så det var typ nära att vi missade bussen:P

Måste gå för att jag ska sova hoss henny♥

Hemma!

Nu har jag kommit hem ifrån stall jarl. Där har jag prov ridit en häst som heter Markant. Han är en arabisk fullblod, 152 cm hög(Tror jag..), 16 år och är flugskimmel. Han är så himla söt! Markant är super trevlig i stallet och gosig:)

Först red ägaren, Maggan, honom lite i ridhuset och han såg fin ut, men var lite stel. Han  var stel för att nu har han haft "Jul lov" och inte gått på så länge.

Då skulle jag sitta upp. Föst var jag lite nervös och tänkte hur det skulle gå och om han var svår att få ner på tygel och så. Så det första jag gör är att jag snublar ur stigbygeln när jag sitter ipp. Det var ganska pinsamt.. haha. Men sen så skrittade jag runt honom. Han flyttade sig hela tiden ut mot höger, jag kunde knappt på in honom på spåret i början! Och så var han väldigt lat även fast jag hade spö och så. Ägaren maggan ider honom alltid i sporrar, så vi hämtade mina och satte på dom. Nu gick Markant mycket bättre! Han var framme för skänkeln och gick rakare.

I trav var han ganska så pigg, och han var hyfsatt lätt att få ner på tygel, men jag fokuserade mer på att lära känna honom och hur han är. Igalloen var han lättast och gick jätte fint.

Jag tycker att markant är jätte bra, och stallet som han står i är bra och väldigt mysigt! Så jag bestämmde mig att ta honom som medryttar häst, och jag vet inte riktigt hur många gånger i veckan jag ska rida honom, men jag ska dit på tisdag igen för att lära mig vilken foder han skall ha, m.m. Så på onsdag börjar jag att ta hand om honom och så!

Jag längtar verkligen, det ska bli så himla kul!!♥

Jag kommer sakna dig, men detta känns bäst för mig...

coola iphone skydd



Källa


Gina Tricot

Snyggt med svart...

Älskar kavajer!♥





Älskar kavajer!♥


Fika på stan!

Idag fikade jag på stan med emmy, henny och sara. de vad jätte kul, och vi åt på espresso house. Jag tog en varmt choklad, grillad macka och en marshmallow cookie:) Det var riktigt gott! Det ändå som var, var att jag inte orkade äta upp mackan och chokladen:P jaja... det var ju fakriskt mycket mat. Jag kanske inte borde ha beställt så mycket..?

Snart ska jag iväg till roza, och skulle igentligen sova där men kan inte eftersom jag ska provrida en häst imorgon, som jag kanske ska ha som foderhäst.
Han värkar jätte bra! Han är 152cm hög, är en arabisk fullblod, och gillar både dressyr och hoppning:) Tjejen gillar dressyr och vill gärna ha lite hjälp med att hoppa hästen, så jag tycker att det värkar jätte roligt^^

kommer hem sent ikväll, men vi ses imorgon!

Accessories♥

Jag fotade lite smycken och smink.








Men nu måste jag jobba på min svenska uppsatts om sandor slash ida ^^

Kända sångare på youtube

Christina Grimmie
Tiffany Alvord


Tllsammans


Kram mika

Black and White

Igår fotade jag en gitarr lite








Var med Henny

Nuhar henny åkt hem. Vi har börjat redigera våran engelska reklam film;) Kommer bli klar med den imorgon, så då lägger jag ut den:) Den blev faktiskt ganska bra:)

Nu har jag ätit middag precis, och kollat lite på halv åtta hos mig och simpsons. Jag har läxa att göra, men jag lägger ut lite bilder sen:)







If you ever loved somebody, put your hands up♥

Plugg...

JUst nu pluggar jag spanska, och skriver om vad jag gillar atg ha på mig och om olika outfits. Inte det roligaste precis...

Imorgon skall jag i.a.f hem till Henny med Emmy och redigera våran rklam film till engelska. Den handlar om att vi inte tycker att man ska ta vacinet mot svin influensan(även fast jag tycker tvärt om igentligen) för att dt finns en risk att man drabbas av narkolepsi.

Snart ska jag hoppa in i duschen, men vi hörs imorgon.



dröm sött♥

Coola prylar i mitt rum

#1

Nagelackstorkare



Apan Ricki, som är en nagellacks torkare! När jag har målat naglarna, så trycker jag på "banan knappen" och så blåser han  ut luft! Jag tycker att den är ur gullig^^






#2

Skrivbords Damsugare



Den här coola mini Damsugaren andvänder jag när mitt skrivbord är smutsigt. Eller mest för att den är bara så cool! (och för att den är rosa, hahah)







COOKIES

Idag på hemkunskap bakade jag, Sara och Erik havregrynskakor. De var riktigt goda!

Jag. Erik, Max och Sara



Jag, Erik och Sara


Dagens Outfit!;)




/kram Mikan

Frukost

Nu har jag precis ätit american pancakes med sirap, till frukost. MUMS! det var riktigt gott, och så drack jag också ett glas hemmagjord apelsinjuice. Det är nog det godaste som finns!
Bild: Google

Men nu skall jag dra iväg till skolan^^

DOTTY NAILS

I helgen var jag hemma hos Henny, och vi målade våra naglar;)



Sista inlägget för idag^^

Dagens Hiss och Diss

Dagens:

HISS


  • Att bästisar(Henny) ringer och snackar med mig när jag har som tråkigast
Henny, jag älskar dig♥
  • Rolig dag i skolan:)
  • Musik! Lyssnar på spotify varje gång jag är på datorn, och det gör allt bara så mycket roligare!
  • Hoppning och det går bra
Bild från Fenix Park sommar 2010, när jag tävlade i Hopplaget;)
  • Att jag ska provrida en foredhäst på Lördaaag!! Wohoo längtar!
DISS
  • Gluten fri pasta ._. Den smakar inte gott, men den är ju bra för sådana som är alergiska:)
  • Vintern - tror inte att jag behöver förklara varför;)
  • Att Gossip girl och Vampire diaries inte har börjat än. Det är ju så spännande!!
Vampire diaries♥

Just nu... Mums!

Just nu smaskar jag i mig en god "kladdkaka cupcake" som jag ock min bästa kompis Henny har bakat, några dagar sedan:)




GE MIG SOMMAR!

Nu tycker jag faktiskt att vi har väntat tillräkligt länge. genom den här kalla, mörka, kylliga vinter. Klart att jul och nyår har varit kul, men det är ju över nu! Jag suktar verkligen efter sommaren nu! längtar efter värmen sóch sol strålarna som bränner.
Men i April så skall jag och min familj åka till Rom:D Där är det i varja fall lite varmare... Men det är långt tid kvar -.-
Jag saknar verkligen ljuset som är på sommaren! När jag slutar skolan börjar det ju nästan bli mörkt, som om det var sent på kvällen. På sommaren finns det också så mycket mer att göra, istället för att bara sitta inne och vara på datorn...

Man mår bättre på sommaren!

Sommar HISS

  1. Det är varmt och skönt♥
  2. Man är ledig från skolan♥
  3. Då har man mer tid till att umgås och göra andra saker!♥
  4. Man kan rida ut♥
  5. Man kan grilla och äta ute♥
  6. Man kan göra vad man vill♥
Sommar DISS
  1. Man kan inte åka skridskor, pulka eller skidor
  2. Man reser oftast inte utomlands på sommaren (lr jag gör inte det. Då är det ju redan varmt, så jag åker på vinter när det är kallt till någon stanns varmt)
Kan inte komma på något mer! ;)

Sommar 2010♥ Esther, Jag, Emma, och min syrra Rebecca

Skolan.

Idag hade vi:

  • Matte
  • Religion
  • Gympa
  • Lunch
  • Engelska
  • Drama
Jag tycker att denna dagen har varit ganska rolig faktiskt:) Matte, gympa och drama e ju kul, och på engelska spelade jag, emmy och Henny in en reklad film som är till ett projekt:) Religion var ganske inte det roligaste ämnet ._.




♥ Älskar dig ♥

Mishka

Hittade nyss en söt video av en vovve som kan "prata" :)


kom nyss hem:)

Har precis ridit Poppe på ridskolan:) Vi hoppade en liten bana, det var kul. Första rundan tycker jag gick sådär, eftersom Poppe drog bara iväg:P Men andra rundan gick typ perfekt och jag hade mer samlad gallop och var lugnare.

kram M

Godmorgon.

nu har jag ätit ock sminkat mig, och borstar just tänderna. igår kväll blev det ingen läsning, utan jag fastnade framför ponny akuten istället:P

Snart skall jag ta bussen till skolan, men vi hörs sen<3

Bra låtar


natti natti ♥


Lägger mig snart, skola imorgon:p Jag ska bara läsa i en kvart-halvtimme i "Gossip girl, du och ingen annan" och lyssna på musik på min ipod touch. Köpte den boken precis när jag var på stan med älskade henny hauggaard♥ Har typ läst några sidor och den verkar jätte bra!!!

puss!



"hemma gjord" reflex skärm

idag gjorde jag en reflex skärm.

Allt man behöver är lite folie och något plat, t.ex jag andvände en skärbräda. Man tejpar fast folien på något platt och så är det klart!<3 det funkar helt okay, men inte lika bra som en vanlig:P



photoshoot-Stella ;D

har precis fotat stella, min underbara vovve lite:)



hon var lite trött^^

Välkommen till min nya blogg!