"Äventyret" igår med henny...

Igår var jag hemma hos vincent med william, henny och sharif.

Jag och henny skulle ta bussen dit tillsammans med william, som hoppar på två bushållplatser innan. Vi skulle ta femman och jag och henny gick till bushållplatsen och väntade ute i kylan, och så kom bussen. Vi såg du att william inte var på bussen, och då fick vi lite panik eftersom vi inte visste vart vi skulle gå av:S Då kom henny på att denna bussen går ju ner mot stan, och allerum(Där vincent bor), ligger ju åt andra hållet. Så vi gick av på pålsjö östra, och fick gå tillbaka till kryddlandet(min bushållplats) vilket tog kanske tio minuter... Vi kom på att vi skulle igentligen ta femman då, fast åt andra hållet.

Sedan ringde vi william, och han satt redan på bussen, så vi hade missat den vi skulle ta.Så vi fick vänta i 20 min -30 min, ute och det var skit kallt! Då kom några tjejer och började typ röka och sjunga microfånkåt, som om jag och henny inte var där. hahha vi skrattade typ bara. Då kom äntligen bussen! Yes tänkte vi! Då efter några bushållplatser, så vände bussen oc stannade och släckte lamporna! Vi var riktigt rädda! Buschauffören sa att vi fick ta en annan femma eftersom det är bara den som åker hela vägen!Och att han hade pause i 18 min, så vi fick faktiskt vänta i bussen tills den andra kom, eftersom det var så sjukt kallt ute.Jag och henny gjorde bokstäv leken med djur, att man säger ett djur och så ska den andra säga ett annat djur på den bokstaven som djuret slutade på. Haha jag blev jätte sur, eftersom jag inte kunde komma på något djur på "N". sen kom änligen bussen vi väntade på!

Då tog vi den och busschauffören var jätte trevlig. Det var bara jag och henny på bussen, och när vi var framme vi hållplatsen sa chauffören att han kunde köra oss vart vi ville eftersom det inte fanns någon annan där, och han sa att han hade själv barn och ville inte att något skulle hända oss(eftersom det var sent på kvällen på en fredag kväll), men tyvärr visste vi inte riktigt vart vincent bodde så det var svårt...

Sen hoppade vi av. Vi ringde william, och han och de andra skulle komma o mötta oss. Det praslade i några buskar längre bort, och vi såg huvuden föra sig. Jag tänkte att det var säkert dom, men vi vågade inte gå fram. Då såg vi de komma lite längre fram på vägen, och det praslade fortfarande i buskarna! Vi sprang fram till killarna och så såg vi att sharif inte var med, och han var kvar i buskarna! :)

Det var vårat lilla äventry:)♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback